Monday 2 July 2012

Pertahan kemenangan habis-habisan untuk mara ke Putrajaya


Walau pun Najib belum bersedia ... Jentera Pilihanraya (JPrD) DUN Sri Muda dalam Parlimen Kota Raja telah menyediakan persiapan yang lengkap bagi menghadapi pembubaran Parlimen pada bila-bila masa untuk menghadapi pilihanraya umum ke13.

Semua Ketua 18 Daerah Mengundi atau JPrU yang telah melangkapkan organisasi masing-masing yang menerima watikah dari Dr Siti Mariah Mahmud yang merupakan Naib Yang Di Pertua PAS Kawasan Kota Raja begitu bersemangat untuk berjuang habis-habisan pada kali ini bagi mempertahan kemenangan yang diperolehi pada PRU ke 12 yang lalu.

Selain mendengar dan meneliti lapuran Profile DUN Sri Muda yang disampaikan oleh Tn Haji Hakim Kari yang merupakan Pengarah JPrD Sri Muda, taklimat turut disampaikan oleh Pengarah JPrK, TYDP manakala YB Dr Mariah pula memberikan ulasan berkaitan pencapain JPrD dan beberapa strategi yang perlu diambil oleh semua petugas dalam menghadapi masa menunggu pembubaran Parlimen, selepas pembubaran parlimen dan dalam tempuh berkempen.Dicatat oleh Pengarah Pilihanraya (JPrK) PAS Kota Raja

Sumber: http://drsitimariah.blogspot.com/2012/07/pertahan-kemenangan-habis-habisan-untuk.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket